CARTA POBLA DE LA GRANJA --- 6 de juliol de 1611

CARTA POBLA DE LA GRANJA   ---   6 de juliol de 1611

martes, 26 de abril de 2011

Concert Sacre, Mandela i continuarà...No és que ens hàgem oblidat dels 400 anys. No és que no hi haja activitat preparant-los. Simplement: vacacions.

Per això, tres actualitzacions, de moment:

1) Tant de bo poguera la Granja celebrar 'a lo grande', 'per tot lo alt', els 400 anys de cristiandat al poble, tal com ho va fer Mislata:


2) De moment, la Regidoria de Cultura (Teresa Penadés) va organitzar un 'CONCERT SACRE' la vespra del Diumenge de Rams, el passat 16 d'abril de 2011, amb motiu de la Setm
ana Santa. El Cor Polifònic 'Ciutat de Xàtiva' va delectar els veïns del poble amb un magnífic repertori, davall la direcció de Francisco M. Tortosa.


3) I fa ja més temps..., la Granja confirmava encara més la relació de l'agermanament amb el poble italià de Mandela. Era el sendemà de les falles, el 20 de març de 2011. Un grup de mandelins es van desplaçar a la Granja (tot siga dit, aprofitant que les falles eren eixe cap de setmana). De matí, després de l'acte solemne de trobada entre Granja-Mandela a l'Ajuntament (Carlos Garrido, alcalde; Francisco Martínez Tolosa, president de l'Agermanament), va tindre lloc l'acte més lúdic: la dansà.


No hay comentarios:

Publicar un comentario