CARTA POBLA DE LA GRANJA --- 6 de juliol de 1611

CARTA POBLA DE LA GRANJA   ---   6 de juliol de 1611

sábado, 15 de septiembre de 2012

Nina i la Granja (activitat cultural al CEU)

La veritat és que quan una persona treballa en allò que li agrada, la recompensa és molt reconfortant. I no és precisament econòmica. Això és el que em passa, perquè el treball a la universitat (en el meu cas al CEU i a la UOC) han propiciat moltíssimes satisfaccions que són inesborrables: des d'haver conegut la persona amb qui més inquietuds he compartit i que és com un pare, director de tesi i director espiritual, Emili Casanova, fins als dos darrers actes culturals que he pogut organitzar gràcies a la col·laboració de les persones que han acceptat formar-hi part. Molt especialment, la cantant i actriu Nina.

Em referisc concretament a dos activitats culturals que van unides de la mà: una JORNADA i un TALLER. La primera té inscripció gratuïta.

JORNADA
El pròxim 1 d'octubre vindran a la UCH CEU deu professionals de la comunicació periodística en valencià: escriptors, periodistes, lingüistes, professors... Farem una conferència inaugural amb Vicent A. Moreno i un "powerpoint sonor". Continuarem amb una taula redona amb Josep Lacreu, Josep Àngel Mas, Francesc Fenollosa i Laura Grande. Dinarem i de vesprada acabarem amb una altra taula-debat amb Xavier Aliaga, Ignasi Muñoz, Sergi Pitarch, Alexandre Berenguer i Jospe Lluís Marín.

Si en voleu detalls...



TALLER
Uns dies després, entre el dijous 4 i el dissabte 6, l'actriu i cantant NINA oferirà un taller de veu com a tècnica de comunicació per a professionals. Les previsions són molt bones i esperem obtindre l'èxit programat. L'horari serà dijous vesprada i divendres i dissabte matí. El preu, 70 euros (són 15 hores de curs).

Si en voleu detalls...



Com dic, és una gran satisfacció haver organitzat estes dos activitats. La de Nina coincideix amb les Festes Patronals de la Granja de la Costera. El curs comença el dia de Sant Francesc d'Assís; per això li augure molt bon èxit. Vítol!

No hay comentarios:

Publicar un comentario