CARTA POBLA DE LA GRANJA --- 6 de juliol de 1611

CARTA POBLA DE LA GRANJA   ---   6 de juliol de 1611

martes, 19 de julio de 2011

EXPOSICIÓ ELISA CASANOVES

Tal com ja havíem informat, el divendres 15/7/2011 s'inaugurava una exposició a la Granja de la Costera a càrrec d'Elisa Casanoves. L'acte, que s'inscriu en la sèrie d'activitats per commemorar els 400 anys de la data fundacional del poble, ha estat organitzat per la regidoria de Cultura del consistori municipal, al càrrec de la qual està Teresa Penadés.

Molts dels quadres d'Elisa C. estan inspirats en paisatges del nostre poble, principalment del riu Cànyoles, que nosaltres anomenem "el riu de la Granja" al pas per la nostra localitat, però que també rep el nom de "riu de Montesa", "riu de Canals", etc.

Tant E. Casanoves com el seu company són molt aficionats a vindre a la Granja amb bici pel riu i parar a menjar alguna cosa de la ja tradicional tendeta d'Amparo.

L'exposició, que va tindre també molt d'èxit, suposa la continuació de la sèrie d'exposicions que l'Ajuntament ha organitzat al llarg dels últims 5 anys.

Elisa Casanoves (esq.) i Teresa Penadés, regidora de Cultura de l'Ajuntament de la GranjaPintures d'E. Casanoves, al local de la Música "Juan García Marín" de la Granja (on està el piano)


Elisa Casanoves, amb una de les seues creacions
No hay comentarios:

Publicar un comentario