CARTA POBLA DE LA GRANJA --- 6 de juliol de 1611

CARTA POBLA DE LA GRANJA   ---   6 de juliol de 1611

jueves, 7 de julio de 2011

PUBLICACIÓ LEVANTE-EMV, hui, dia dels 'sanfermines'

NO PUC EXPRESSAR TOT EL SENTIMENT QUE, ALMENYS JO, VAIG EXPERIMENTAR AHIR A LA VESPRADA. MOLTES HORES DE SON PERDUDES, MOLTES TELEFONADES, MOLTES ALEGRIES, MOLTA IL·LUSIÓ, MOLTES AMISTATS NOVES, MOLTA REPRESA D'ACTIVITAT CULTURAL DEL QUE SEMPRE HE CONSIDERAT EL MEU POBLE.

I COM QUE NO HI HA TEMPS SUFICIENT, NO PUC PENJAR ACÍ TOT EL QUE VOLDRIA, PERÒ SÍ QUE VULL FER EXTRACTES.

DE MOMENT, HUI LEVANTE-EMV PUBLICA UNA NOTÍCIA. ENHORABONA A LA BANDA DE MÚSICA DE LA GRANJA (QUE ÉS MÉS QUE UNA 'CHARANGA'). I ESPEREM QUE LES ACTIVITATS QUE VINGUEN A PARTIR DE HUI, DIA DELS SANFERMINES, TINGUEN RESSÒ TAMBÉ AL NOSTRE BLOG.

GRÀCIES A TOTHOM I TOTDON I VÍTOL A LA GRANJA.

VICENT

La Granja celebra el dia dels 400 anys

Després de diversos actes commemoratius dels 400 anys de la firma de la carta de repoblació, el poble de la Granja va viure el passat dimecres el dia assenyalat per a recordar aquella data fundacional: el 6 de juliol de 2011.

La nota dominant va ser la gran afluència de públic, grangers i grangeres, però també veïns i veïnes arribats de diferents punts de tota la geografia valenciana. I és que este poble, que té quasi 400 habitants,tants com anys complix, s'ha proposat reivindicar un espai en l'àmbit valencià, tant als mitjans de comunicació (Canal 9 i Comarcal.tv).



2 comentarios:

  1. Vicent, enhorabona per tots els actes que vas programar ahir i a tot el poble pels 400 anys!!!!

    ResponderEliminar
  2. Josep Daniel,
    Gràcies a vosaltres, totes les persones que heu fet acte de presència, que no n'éreu poques.

    ResponderEliminar