CARTA POBLA DE LA GRANJA --- 6 de juliol de 1611

CARTA POBLA DE LA GRANJA   ---   6 de juliol de 1611

domingo, 20 de mayo de 2012

ALBUFERA: conferència a El Corte Inglés

El passat dimecres 16-5-2012 vam presentar en el Ámbito Cultural d'El Corte Inglés el llibre sobre l'Albufera de València de Max Thede. Èxit rotund, pel lloc i per la qualitat del públic.


Vicent Gª Perales (UCH CEU), Heike Soennecken (UCH CEU), Francesc Ferrer (Ed. Denes), Concha Prieto (Ámbito Cultural ECI)



L'acte va començar amb les paraules de Francesc Ferrer, que va situar l'obra de Thede i la importància que Sanchis Guarner la traduira.

Seguidament, la professora Heike Soennecken va desvelar el perquè de l'interés d'Alemanya per temes peninsulars: l'obra de l'alemany Thede no deixava de ser una gota en la mar d'estudis de naturalistes i investigadors alemanys.

En últim lloc, Vicent Garcia Perales va mostrar la metodologia de la publicació del llibre, així com també va contribuir a descobrir les formes de vida primitiva de l'Albufera en 1930, de la mà de la tesi doctoral de Max Thede, que Sanchis Guarner va traduir en 1940-41 i que ara l'editorial Denes publica.

Agraïm l'Ámbito Cultural d'El Corte Inglés que ens haja permés de fer-hi la nostra aportació a la cultura valenciana en format de conferència, en concret a Concha Prieto, que en tot moment ens ha atés en allò que hem necessitat.



Gª Perales compara la forma de la quilla d'un barco amb una barraca de l'Albufera

Soennecken, Gª Perales, Prieto


Autors i editor, amb representants de l'associació Anafiq*

*Asociación de niños y afectados por fibromialgia, síndrome de fatiga crónica y sensibilidad química múltiple






 Invitació a la conferència


Publicat a l'Agenda d'El Corte Inglés



====================
====================

No hay comentarios:

Publicar un comentario