CARTA POBLA DE LA GRANJA --- 6 de juliol de 1611

CARTA POBLA DE LA GRANJA   ---   6 de juliol de 1611

martes, 21 de junio de 2011

Fotografies de la visita guiada a l'església de la Granja (3-6-2011)

=======
Amb motiu de l'aparició del llibre de Josep Lluís Cebrian, amb el títol L'església de Sant Francesc de la Granja de la Costera, ISBN 978-84-606-5028-7, el passat 3 de juny el poble rebia una visita guiada per part de l'autor a tots els racons del temple de la Granja, fins i tot al campanar.

Per cortesia del nouvingut granger Miquel Guillem, els oferim algunes fotografies d'aquell dia que quedarà en la memòria dels grangers com el dia de la descoberta de detalls que només una persona com Miquel Guillem podria fer-nos vore.

Efectivament, Miquel Guillem té una sensibilitat molt especial per captar motius, racons, detalls... que per a la majoria dels mortals de la Granja ens passen inadvertits. Ja va demostrar la seua vàlua en l'audiov¡sual "Mar de tarongers", allotjat el seu blog particular que inclou fotografies molt peculiars sobre el nostre poble:

Blog de Miquel Guillem: http://granjadelacostera.jimdo.com/

Moltes gràcies, Miquel, per la teua dedicació al poble i esperem que passes uns bons 400 anys en companyia de grangers i grangeres que estimen el teu treball i la teua persona.
========






Si voleu descarregar-vos les 28 fotos de Miquel Guillem, ací les teniu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario